AMPA Enxaneta

30/03/2014. Excursió amb ruta circular per Collserola: Can Coll – Pantà Can Borrell. Donem la benvinguda al bon temps amb una sortida per tota la família!!!

Benvolguts pares i mares,

Un cop passat el fred hivern, us comuniquem que el proper diumenge 30 de MARÇ us convidem a tots, socis i no socis, a una ruta entre els termes de Cerdanyola i San Cugat del Vallès. Passejarem per un reducte de pau per terres que pertanyen al corredor biològic que uneix Collserola amb Sant Llorenç Munt.

La ruta es completa en aproximadament unes 2h 45 min i són uns 7,5Km (pels valents que s’acostin al pantà de Can Borrell ½ h més). Excepte algun petit tram un xic costerut, la ruta és molt assequible pels menuts acostumats a caminar. Esmorzarem tots plegats estil pícnic.

Quedarem a les 9:30-9.45h a l’àrea recreativa de Can Coll (Km 2 BV – 1415 Carretera que va de Cerdanyola a Horta). Es necessita calçat de muntanya, aigua, menjar, roba per si plou i sobretot ser molt puntuals per trobar aparcament i aconseguir finalitzar-la en el temps previst. Els que sortiu de l’escola calculeu 30 min. més des d’allà.

L’hora prevista de finalització serà entre les 13:00 – 13:30 i hi ha l’opció encara pendent de confirmar de fer a les 13.30h una visita per veure alguns animals de granja a Can Coll.


Ver veure més informació tècnica de l’excursió, si us plau, obriu el document CircularExcursioCanColl.pdf

 

Vinga! Animeu-vos i veniu! Donem la benvinguda al bon temps amb una sortida per tota la família!!!

Excursió a Can Coll - 30/03/2014