Benvolgudes famílies,

Ens complau compartir amb vosaltres la Webinar sobre la Jornada Educativa, organitzada per la Pepeta (Plataforma d’AFA d’Escola Pública de Terrassa).

La primera fase, la de qüestionari, ja va acabar, amb més de 400 respostes en total per part de famílies de 13 escoles diferents i de totes les etapes. Amb aquestes impressions es treballa en el guió de les dues sessions:

Primera jornada

Dilluns 14/12, 18h, amb la Plataforma Jornada Contínua a Terrassa, Neus Araño, David Zafra i Xavier Diez (membre del Consell Escolar de Catalunya en representació del sindicat).


Segona Jornada

Dimecres 16/12, 18h, amb la Federació de Moviments de Renovació Pedagògica de Catalunya, Jaume Aguilar, ex president i ex director de Primària i Secundària, i la Neus Giménez, tècnica de la FMRPC.


🖥️ Les sessions seran virtuals. Els enllaços d’accés i material complementari es penjaran aquí:
https://lapepeta.org/ca/webinar-jornada-educativa

L’estructura serà d’un coloqui de 45min approx, moderat per la Pepeta, a partir del guió definit, i 15/20min de torn de preguntes. A més de la participació en directe, quedaran enregistrades per a consulta i debat posterior entre les AMPA/AFA, que és la part més important i l’objectiu final del webinar.

Us hi esperem! Podeu fer difusió