AMPA Enxaneta

05/10/2014. Excursió amb ruta circular per Collserola: Can Coll – Pantà Can Borrell. Donem la benvinguda al nou curs 2014-2015 amb una sortida per tota la família!!!

Benvolguts pares i mares,

Per fí el proper 05 Octubre us convidem a una ruta (ajornada del passat Maig) entre els termes de Cerdanyola i San Cugat del Vallès. Passejarem per un reducte de pau per terres que pertanyen al corredor biològic que uneix Collserola amb Sant Llorenç Munt.

Perquè els pares calculeu si és apte pels vostres fills penseu que la ruta sencera és d’uns 7,25 Km que es fan aproximadament en 2h i mitja, tot i que en cas de necessitat aquesta es pot retallar en 2 Km. La major part de l’excursió es pot fer amb carro de nens, pels que vulgueu portar menuts però penseu que el desnivell total pujades-baixades serà d’uns 450m (600 qui arribi al pantà).

Quedarem a les 9:30-9.45h a la àrea recreativa de Can Coll (Km 2 BV – 1415 Carretera que va de Cerdanyola a Horta). Els que sortiu de l’escola calculeu 30min. Agafarem C58 fins sortida 7 Cerdanyola Nord i després buscar la BV-1415). Es necessita calçat muntanya, aigua, menjar, roba per si plou, i sobretot ser molt puntuals per trobar aparcament i aconseguir finalitzar-la en el temps previst.

Esmorzarem tots plegats en punt de la ruta, i els que vulguin quedar-se a dinar ho poden fer a l’àrea recreativa, Can Coll, a les afores de Can Borrell o a la mateixa Masia Can Borrell (s’ha de reservar abans).

La hora prevista de finalització serà entre les 13:00 – 13:30 Si queden forces hi ha la opció (pendent de confirmar) de fer a les 13.30 una visita per veure alguns animals a Can Coll.

Ver veure més informació tècnica de l’excursió, si us plau, obriu el document RutaCircular05Octubre.pdf

 

Vinga! Animeu-vos i veniu! Donem la benvinguda al bon temps amb una sortida per tota la família!!!

Excursió a Can Coll - 30/03/2014