Des de l’AFA de l’Enxaneta de Terrassa es va demanar per varies vies, que es pogués fer una enquesta sobre la preferència de les famílies en relació a la Jornada Educativa.

La opció que es va trobar per facilitar la votació i la participació, va ser que fos una enquesta anònima i sense identificació per a realitzar-la, fet que cal tenir en compte ja que al fer-ho així es podia votar més d’un cop, podent afectar als resultats finals.

Es va passar una enquesta en què s’hi va afegir el link dels webinars que la Pepeta havia realitzat sobre les dues principals opcions sobre la Jornada Educativa a l’escola catalana.

Del cert és que com a AFA no tenim coneixement d’altres opcions pel que ens hem basat principalment en aquestes dues per donar contingut i coneixement a les famílies i per posteriorment valorar i votar l’enquesta.

Hem obtingut 226 respostes a l’enquesta que es va passar a les famílies de l’Escola Enxaneta de Terrassa.

Els resultats

1. D’aquestes 226 respostes, 216 (95,6%) volen decidir sobre la jornada educativa de les seves criatures. Front a les 8 i 2 respostes de No i No ho sé respectivament.


2. Pel que fa a la resposta de quin tipus de jornada educativa prefereixen les famílies. 144 (63,7%) valoren la jornada continua front a l’altra opció que seria la preferència de la jornada que es té actualment a l’escola catalana que en són 76 (33,6%) i 3 respostes han estat No ho sé i 3 M’és igual.


Us deixem el pdf amb tots els resultats:

jornada_educativa