AMPA Enxaneta

Festa de fi de curs 2013-2014 el proper divendres 6 i dissabte 7 de juny de 2014.

Benvolgudes famílies,

Ja tenim aquí el final de curs. Per tant, és hora de començar a preparar la Botifarrada i la Festa d´Estiu dels SOCIS de l´AMPA, que aquest any seran Divendres 6 i Dissabte 7 de juny.

Serà molt similar a la de l´any passat. Divendres farem una bona botifarrada i venda de begudes. Ah! i com que volem que els pares s´engresquin, repetirem amb un partit de futbol per ells com vàrem fer a la primera botifarrada. El divendres i el dissabte tornarem a veure les exhibicions de les extraescolars que realitzen els nostres fills/es i dissabte esmorzarem i gaudirem d´una bona estona amb els inflables i la festa de l´escuma, per la qual us recomanem que porteu roba que es pugui mullar, tovallola i sabates còmodes i que no es perdin. I com a novetat aquest any tindrem un rocòdrom.

 

AMPA Enxaneta AMPA Enxaneta

Recollida de tíquets

Podeu passar a recollir el tiquets per la sala de l´AMPA els dies 19-20-21 i 22 de Maig de 16.40h a 17.40h.

Els tiquets de divendres per la botifarrada valen 1,50€ per tiquet.

Els tiquets de dissabte són gratuïts i inclou esmorzar i braçalet pels nens, necessari per pujar als inflables i al rocòdrom.

 

Necessitem la teva ajuda!!!

Per tal que tot surti bé, necessitem pares i mares disposats a fer-nos un cop de mà. En breu rebreu una nota del vostre delegat/da dient-vos les diferents tasques i els horaris. Us podreu apuntar els dies de recollida de tíquets o avisant al vostre delegat/da de classe. Tots sereu benvinguts, recordeu que ho fem pels nens!

 

Programa d’activitats

Per veure el programa d’activitats, feu clic AQUÍ.

 

NOTA IMPORTANT:

Per qüestions d’organització, no es donaran tiquets fora d´aquests dies.
Només es donaran tiquets pels socis de l´AMPA.
Disculpeu les molèsties.

 

VINGA!!! ANIMEU-VOS I VENIU!!!