AMPA Enxaneta

Festa d’estiu 2015. Programa i recollida de tiquets.

 

Benvolgudes famílies,

Ja tenim aquí el final de curs. Per tant, és hora de començar a preparar la Botifarrada i la Festa d´Estiu dels SOCIS de l´AMPA, que aquest any seran Divendres 5 i Dissabte 6 de juny.

Serà molt similar a la de l´any passat.

 

  • Divendres 5 de juny: farem una bona botifarrada i venda de begudes. Ah! i com que volem que els pares s´engresquin, aquest any farem un partit de bàsquet i una classe de zumba. El divendres i el dissabte tornarem a veure les exhibicions de les extraescolars que realitzen els nostres fills/es.
  • Dissabte 6 de juny: esmorzarem i gaudirem d´una bona estona amb els inflables, el rocòdrom i la festa de l´escuma. Recomanem portar roba que es pugui mullar, tovallola, ulleres de piscina i xancles lligades. I com a novetat aquest any tindrem els Minyons de Terrassa que ens faran un taller.

 

Per tal que tot surti bé, necessitem pares i mares disposats a fer-nos un cop de mà. En breu rebreu un mail del vostre delegat/da informant de les diferents tasques i horaris.

Us podreu apuntar els dies de recollida de tiquets o avisant al vostre delegat/da de classe.

Tots sereu benvinguts, recordeu que ho fem pels nens! Moltes gràcies!

Podeu passar a recollir el tiquets per la sala de l´AMPA els dies 18-19-20 i 21 de Maig de 9:00h a 9:30h i de 16.40h a 17.40h. Els tiquets de divendres per la botifarrada valen 1,50€ per tiquet.

Els tiquets de dissabte són gratuïts i inclou esmorzar i braçalet pels nens, necessari per pujar als inflables i al rocòdrom.


NOTA IMPORTANT: No es donaran tiquets fora d´aquests dies. Només es donaran tiquets pels socis de l´AMPA.

VINGA ANIMEU-VOS I VENIU!!!

Atentament,

l’AMPA Enxaneta