Benvolgudes famílies,

Us presentem les activitats extraescolars que organitza l’AFA per al proper curs 2022/20023 adreçades a les famílies sòcies. Aquest curs, com a NOVETAT trobareu Manualitats i Voleibol.


🌅 Acollida Matinal

L’activitat es durà a terme entre les 08:00 i les 09:00h, també de 08:30 a 09:00 des del primer dia de classe. La inscripció es farà el primer dia de classe que l’infant comenci l’activitat.


Activitats extraescolars 

Diptic-extraescolars-2022-2023-Enxaneta


✍️ Procés d’inscripció:

Aquest any les inscripcions es tornaran a fer on-line a través de l’aplicació TPVescola; l’enllaç el trobareu a la pàgina webwww.enxaneta.org a partir del dimarts 13 de setembre a les 20 hores fins el divendres dia 23 de setembre a les 12h.

Al web s’omplen totes les dades dels infants i totes les activitats a les que volem inscriure’ls.
En finalitzar el procés d’inscripció de totes les activitats es realitzarà el pagament a través de targeta bancària o similar a través de l’aplicació

TPVescola page2image622800, una app gratuïta que utilitzem per les gestions de l’Afa.
Aquest pagament inclou només la matrícula. La quota d’octubre i els materials es pagaran per rebut girat a cadascuna de les empreses.

Serà imprescindible adjuntar la targeta sanitària i una fotografia mida carnet per tots els infants inscrits a les activitats esportives de multiesport, ball modern, patinatge,voleibol, tennis taula, escacs, bàsquet, gimnàstica i atletisme.

La llicència, l’assegurança i la inscripció d’aquestes activitats s’inclourà a la quota del mes en què es faci la inscripció a la competició o exhibició (bàsquet, escacs, tennis taula, atletisme, voleibol, gimnàstica, ball modern i patinatge).

L’alumnat disposarà de 15 minuts per berenar.

No es reservarà cap plaça. Només s’accepten inscripcions que omplin i adjuntin tota la documentació demanada.

Els grups s’ompliran estrictament per ordre d’inscripcions.


🚩 IMPORTANT

L’AFA es reserva el dret d’anul·lar aquells serveis i/o activitats amb un nombre d’inscrits inferior al mínim aconsellable per al bon funcionament, de variar la composició dels grups per necessitats d’organització, i de canviar el dia de realització d’alguna activitat depenent del nombre d’inscrits o de les necessitats de les empreses que les gestionin.

Els imports de les activitats són calculats anualment i repartits en diferents fraccionaments, per aquest motiu no hi ha variació en la quota els mesos que inclouen dies no lectius. Quan l’horari de les activitats coincideix amb una festa de l’AFA, aquestes quedaran anul·lades.

La Junta de l’AFA prendrà les mesures oportunes per garantir el bon funcionament de les activitats.

LLISTES: Les llistes definitives amb els inscrits i admesos a les activitats extraescolars es publicaran el dia 27 de setembre a la cartellera del costat de l’AFA, de l’edifici de carrer Sometent Castella i al costat de porta del pati de carrer Alcoi.


Moltes gràcies famílies
Comissió d’Extraescolars de l’AFA