Benvolgudes famílies,
En aquesta pàgina trobareu la informació sobre les activitats extraescolars que organitza l’AFA pel proper vinent 2020/21 adreçades a les famílies. Com a NOVETAT trobareu Batucada.

Per fer les inscripcions cal haver abonat la matrícula de cadascuna de les activitats i la quota anual de l’AFA, que es paga per família i no per alumne. La quota serà de 25€ per un fill /a i de 35€ per dos o més fills/es. La forma de pagament està especificada a continuació.

Allarguem les inscripcions fins dilluns 28/09 a les 12 hores.

Donades les restriccions de mobilitat i de distància física, aquest any heu de fer algunes accions extraordinàries:

1. Heu de descarregar, omplir i fer arribar a l’AFA la “Declaració responsable en relació amb la situació de pandèmia generada per la Covid-19”  
Descarregar declaració >

2. Algunes de les empreses que gestionen les activitats extraescolars ens demanen que feu algunes accions més (com inscriure’s a la seva web o descarregar i enviar documents): 

Recordeu que ho heu de fer per totes les activitats i nens i nenes.

ALTRES DOCUMENTS

Declaració responsable en relació amb la situació de pandèmia generada per la Covid-19 >

INSCRIPCIONS

Aquest any les inscripcions es tornaran a fer on-line a través d’un enllaç que trobareu a aquesta pàginaa partir del dilluns 21 de setembre a les 12 hores fins al divendres dia 25 de setembre a les 12h.

A la web s’ompliran totes les dades dels nens/es, famílies i totes les activitats a les quals que volem inscriure als nostres fills/es.

Al finalitzar el procés d’inscripció on-line de totes les activitats es realitzarà un únic pagament a través de targeta bancària o similar.

Aquest pagament inclourà només la matrícula. La quota d’octubre i els materials es pagaran per rebut domiciliat girat per a cadascuna de les empreses.

Serà imprescindible adjuntar la targeta sanitària i una fotografia mida carnet per tots els nens/es inscrits per a les activitats.

La llicència, l’assegurança i inscripció d’aquestes activitats s’inclourà a la quota del mes en què es faci la inscripció a la competició (bàsquet, voleibol, escacs, tenis taula o exhibició de ball i patinatge).

Els alumnes tenen 15 minuts per berenar.

No es reservarà cap plaça. Només s’acceptaran inscripcions que omplin i adjuntin tota la documentació demanada.
Els grups s’ompliran estrictament per ordre d’inscripcions.

Activitat-extraescolar-Diptic-2020-2021-Enxaneta

Foto de portada: Juan Salamanca – Pexels