Excursions i sortides

 • PDF
 • Imprimeix

Excursió "La Mola mola" (P4)

 • dimarts, 19 de maig de 2015 13:05
 • Escrit per Ampa Enxaneta
AMPA Enxaneta

Dissabte 23 maig 2015. Excursió a La Mola amb les famílies de P4.

 

Benvolgudes famílies de P4,

Els delegats de P4 us proposen una activitat perquè els nens i nenes de P4 es puguin trobar també fora de l'escola: pujar i baixar a La Mola aquest dissabte 23 de Maig de 2015.

Si us ve de gust, apropeu-vos a les 9:30h a la porta de l'avinguda Béjar de l'escola Enxaneta.

 

Excursió P4 La Mola mola 2015

Atentament,

els delegats de P4 (AMPA Enxaneta)

 • PDF
 • Imprimeix

Ruta circular per Collserola: Can Coll - Pantà Can Borrell - Can Coll

 • dilluns, 22 de setembre de 2014 17:05
 • Escrit per Ampa Enxaneta
AMPA Enxaneta

05/10/2014. Excursió amb ruta circular per Collserola: Can Coll - Pantà Can Borrell. Donem la benvinguda al nou curs 2014-2015 amb una sortida per tota la família!!!


Benvolguts pares i mares,

Per fí el proper 05 Octubre us convidem a una ruta (ajornada del passat Maig) entre els termes de Cerdanyola i San Cugat del Vallès. Passejarem per un reducte de pau per terres que pertanyen al corredor biològic que uneix Collserola amb Sant Llorenç Munt.

Perquè els pares calculeu si és apte pels vostres fills penseu que la ruta sencera és d’uns 7,25 Km que es fan aproximadament en 2h i mitja, tot i que en cas de necessitat aquesta es pot retallar en 2 Km. La major part de l’excursió es pot fer amb carro de nens, pels que vulgueu portar menuts però penseu que el desnivell total pujades-baixades serà d’uns 450m (600 qui arribi al pantà).

Quedarem a les 9:30-9.45h a la àrea recreativa de Can Coll (Km 2 BV – 1415 Carretera que va de Cerdanyola a Horta). Els que sortiu de l’escola calculeu 30min. Agafarem C58 fins sortida 7 Cerdanyola Nord i després buscar la BV-1415). Es necessita calçat muntanya, aigua, menjar, roba per si plou, i sobretot ser molt puntuals per trobar aparcament i aconseguir finalitzar-la en el temps previst.

Esmorzarem tots plegats en punt de la ruta, i els que vulguin quedar-se a dinar ho poden fer a l’àrea recreativa, Can Coll, a les afores de Can Borrell o a la mateixa Masia Can Borrell (s’ha de reservar abans).

La hora prevista de finalització serà entre les 13:00 – 13:30 Si queden forces hi ha la opció (pendent de confirmar) de fer a les 13.30 una visita per veure alguns animals a Can Coll.

Ver veure més informació tècnica de l'excursió, si us plau, obriu el document RutaCircular05Octubre.pdf

 

Vinga! Animeu-vos i veniu! Donem la benvinguda al bon temps amb una sortida per tota la família!!!Excursió a Can Coll - 30/03/2014

 

 • PDF
 • Imprimeix

Aplaçada excursió a Can Coll - Pantà Can Borrell pel mal temps

 • dimecres, 2 d'abril de 2014 20:13
 • Escrit per Ampa Enxaneta
AMPA Enxaneta

L'Excursió per Collserola a Can Coll - Pantà Can Borrell s'ha aplaçat pel mal temps.

Us mantindrem informats de la propera data.

 • PDF
 • Imprimeix

Excursió a Can Coll - Pantà de Can Borrell

 • dilluns, 10 de març de 2014 21:47
 • Escrit per Ampa Enxaneta
AMPA Enxaneta

30/03/2014. Excursió amb ruta circular per Collserola: Can Coll - Pantà Can Borrell. Donem la benvinguda al bon temps amb una sortida per tota la família!!!


Benvolguts pares i mares,

Un cop passat el fred hivern, us comuniquem que el proper diumenge 30 de MARÇ us convidem a tots, socis i no socis, a una ruta entre els termes de Cerdanyola i San Cugat del Vallès. Passejarem per un reducte de pau per terres que pertanyen al corredor biològic que uneix Collserola amb Sant Llorenç Munt.

La ruta es completa en aproximadament unes 2h 45 min i són uns 7,5Km (pels valents que s’acostin al pantà de Can Borrell ½ h més). Excepte algun petit tram un xic costerut, la ruta és molt assequible pels menuts acostumats a caminar. Esmorzarem tots plegats estil pícnic.

Quedarem a les 9:30-9.45h a l'àrea recreativa de Can Coll (Km 2 BV – 1415 Carretera que va de Cerdanyola a Horta). Es necessita calçat de muntanya, aigua, menjar, roba per si plou i sobretot ser molt puntuals per trobar aparcament i aconseguir finalitzar-la en el temps previst. Els que sortiu de l’escola calculeu 30 min. més des d'allà.

L'hora prevista de finalització serà entre les 13:00 – 13:30 i hi ha l'opció encara pendent de confirmar de fer a les 13.30h una visita per veure alguns animals de granja a Can Coll.


Ver veure més informació tècnica de l'excursió, si us plau, obriu el document CircularExcursioCanColl.pdf

 

Vinga! Animeu-vos i veniu! Donem la benvinguda al bon temps amb una sortida per tota la família!!!Excursió a Can Coll - 30/03/2014

 

 • PDF
 • Imprimeix

Sortida Can Raurell 20 d'Octubre de 2013

 • dimecres, 9 d'octubre de 2013 08:07
 • Escrit per Ampa Enxaneta
AMPA Enxaneta

Sortida a la granja Can Raurell a Sant Feliu de Buixalleu: Comencem el curs amb una sortida per pares i nens abans que vingui el fred!!!!!


Benvolguts pares i mares,

Un cop passada la festa, us comuniquem que la propera activitat és una sortida a la granja de Can Raurell, a Sant Feliu de Buixalleu, el dia 20 d’octubre. Serà una excursió molt divertida per a petits i grans: tindrem monitors que es faran càrrec dels nens per fer diferents activitats (els pares que vulguin, poden acompanyar-los), dinarem tots junts (us heu d’emportar el dinar de casa) i podrem gaudir del cafè tranquil•lament mentre els nens tornen a jugar amb els monitors.

Tots els que vulgueu venir (heu de ser socis de l’AMPA), us heu d’adreçar a la sala de l’AMPA els dies 9, 10 i 11 d’octubre de 16:40 a 17:45h per pagar la sortida, el preu per persona és de 10€, tant per nens com per adults.

Si voleu podeu mirar la seva pàgina web: http://www.canraurell.cat/, podeu trobar l’adreça i les coordenades GPS.


Quedarem a les 10:00h a la porta de la granja.

Vinga! Animeu-vos i veniu! Comencem el curs amb una sortida per pares i nens abans que vingui el fred!!!!!Sortida Granja Can Raurell